© All rights reserved. 

interieurontwerp jaren 30 woning keuken hout met zwart fornuis

Aanvraag kennismaking

Enthousiast?

Als jij enthousiast bent over mijn manier van werken en het lijkt je tof om voor jouw project met mij te gaan samenwerken, dan maak ik graag kennis met jou/jullie.

Een kennismakingsgesprek vindt bij WarmWit Interieurontwerp online via Google Meet plaats en is gratis en vrijblijvend. Jij verteld mij over jouw project en krijgt de mogelijkheid om me alle vragen te stellen die jij hebt over mijn werk en werkwijze. Ik heb wat vragen voor jou zodat ik jouw situatie goed kan inschatten en een offerte op maat kan maken.

Via het formulier op deze pagina kun je alvast wat meer vertellen over je project en me laten weten wat je voorkeuren zijn voor de kennismakingsafspraak. Liever een persoonlijke kennismaking? Geef het aan en we bespreken de mogelijkheden.

Graag tot binnenkort!

Danielle kantoor Basichic

Laten we kennismaken!

Top