Voor jou

Mooie interieurs, toffe ontwerpen, handige producten, goede interieurtips, slimme interieurtrucs, fijne hotspots… Basichic kan er geen genoeg van krijgen en deelt ze graag met jou via verschillende social media kanalen. Volg je Basichic op één van deze kanalen actief, dan weet je zeker dat je geen interieur inspiratie te kort komt.

Regelmatig vind je nieuwe posts op de blog van basichic. De posts zijn ingedeeld in verschillende categorieën zodat je snel inspiratie kunt vinden over het onderwerp naar jouw zin.

Steller

Één foto zegt meer dan 1000 woorden, meer foto’s nog meer. Zelf pas ontdekt, dit super leuke social media kanaal waarin je “mini tijdschriftjes” kunt maken. Ik deel hier graag projecten en inspiratie.

“De stijl van Basichic ligt ergens tussen basic en chic met industriële, landelijke, design en Scandinavische invloeden.”

Danielle Oortgiesen, Basichic

Like je Basichic op Facebook, dan ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste blogposts. Ook vind je hier links naar webpagina’s waar ook inspirerende beelden worden gedeeld op gebied van architectuur, interieur en vormgeving.

Via Instagram kun je een kijkje nemen in het leven van Danielle, de persoon achter Basichic. Ze gebruikt haar account als een visueel dagboek en post er eigen foto’s van haar interieur en tuin, mooie interieurs die ze tegen komt, projecten waar ze mee bezig is, lekker eten en meer.

Basichic is ook te vinden op Pinterest. Op de overzichtelijk ingedeelde borden in categorieën als architectuur, styling en interieur worden dagelijks beelden gepint die aansluiten op de stijl van basichic: tussen basic en chic met industriële, landelijke, design en Scandinavische invloeden.

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op als je meer wilt weten over bepaalde onderwerpen, naar iets op zoek bent wat je niet kunt vinden, een richtprijs wilt ontvangen, samen wilt werken met Baschic of gewoon een berichtje wilt achterlaten.