fotostyling kleding

Kijkje achter de schermen

De laatste weken is het wel wat stil hier op mijn blog. Ik werkte de laatste tijd hard aan verschillende projecten naast mijn parttime baan. Aan bloggen kwam ik dus even niet toe, zeker niet met ook nog zo veel ideeen in m’n hoofd voor onze aanstaande bruiloft, diy’s en dingen in huis die ik nog graag wil aanpakken. Vandaag voor jullie dus een kijkje achter de schermen.

Kleur- en materiaaladvies/personal shopper nieuwbouwkantoor
Voor een nieuwbouwkantoor in Zelhem mocht ik de eigenaren helpen met kleur-en meteriaaladvies. Er moesten zoveel keuzes gemaakt worden voor de nieuwe ruimtes: vloeren, muren, raamdecoratie, deuren, tegels, keuken… maar waar te beginnen en waar te eindigen vroegen deze mensen zich af. Ik stelde een kleurenpalet voor dat past bij het soort bedrijf en dat wat ze naar hun klanten willen uitstralen. Van daaruit gingen we samen op zoek naar de juiste materialen om de ruimte mee in te vullen. Op dit moment begint de ruimte zich al aardig te vullen en wordt het resultaat langzaam zichtbaar. Zo leuk om een plan werkelijkheid te zien worden. Marcel en Gerwil, als jullie dit lezen:succes met de laatste loodjes, het wordt prachtig!

kleuradvies materiaaladvies kantoor


Styling sfeerfoto’s meisjes en dameskleding

Door een bedrijf dat meisjes en dameskleding verkoopt werd ik afgelopen voorjaar benaderd voor hulp bij de fotografie van hun collectie. De foto’s moesten professioneler, sfeervoller, passend bij hun huidige doelgroep en aantrekkelijk voor een nieuwe doelgroep. Ik bedacht een concept, bereidde de styling voor de fotoshoot voor en verzorgde de styling op de set tijdens de dag van de fotografie. Het resultaat is ontzettend leuk geworden en voor komend seizoen ben ik weer gevraagd. Op dit moment ben ik weer bezig met de voorbereidingen en halverwege deze maand vindt de shoot plaats.

fotostyling kleding

fotostyling kleding


Slaapkamer ideeën
Ook ging ik op pad voor een interieuradviseur voor een slaapkamer. De ontmoeting met de mensen was leuk en ik mocht een moodboard en offerte voor ze uitbrengen. Op de dag dat ik deze verzond kreeg ik een telefoontje dat ze na mijn bezoek zelf op pad zijn gegaan en geslaagd waren! Ontzettend leuk dat ik mensen kan zo enthousiasmeren, maar jammer van alle mooie ideeen die al in mijn hoofd waren opgeborreld tijdens het maken van het moodboard. Heb jij nog een slaapkamer die wel een make-over kan gebruiken en waar ik mn mooie ideeen op kan loslaten? In ieder geval nog wel leuk om het moodboard met jullie te delen.

moodboard slaapkamer

Tot zover deze korte update. Hopelijk tot snel!

 

0 15407
Danielle

Danielle is interieurvormgever en eigenaar van Basichic. Ze maakt interieurplannen voor mensen die gaan verhuizen, verbouwen of nieuwbouwen en kijkt daarbij vooral naar wie haar opdrachtgevers zijn en hoe zij leven. Dat is de basis voor de ontwerpen die zij maakt en de adviezen die zij geeft. Op de blog van Basichic deelt Danielle tips en ideeën voor interieur waarmee je zelf aan de slag kunt, geeft ze interieur-bezoek-tips, deelt ze haar werk en een kijkje achter de schermen