Interieuradvies en meubelontwerp vrijstaande jaren 30 woning Terborg

Nog één keer nieuwe meubelen kopen voor het huis waar je als kind bent opgegroeid en waar je als stel je hele leven samen hebt doorgebracht. Lijkt een makkie, toch? Dat is het niet, als je een woonkamer hebt die relatief smal en lang is, waarin je een andere opstelling nodig hebt, waar in 3 van de 4 wanden grote ramen zitten en er ook nog een deur zit in het midden van de 4e wand. Oh, en die nieuwe meubelen moeten natuurlijk wel passen bij de levensfase: lichter van gewicht en gemakkelijk mee te verhuizen mocht het in de toekomst nodig zijn om compacter te gaan wonen.

 

Waar het stel het meeste tegenop zag, was het gaan winkelen. Waar moesten ze naar zoeken? En hoe zouden ze er voor gaan zorgen dat ze met meubelen thuis komen die bij hén passen en niet in de verkooptarget van degene die hen in de winkel zou helpen? Van één van de kinderen hoorden ze al eens over interieuradvies van Basichic dat hen had geholpen in het maken van keuzes voor het interieur. Dit zou hen ook wel eens kunnen helpen.

 

Met een bij de ruimte, woonwensen en het gebruik van de woonruimte passende indeling en met een kleurenpalet dat aansluit op de bestaande vloer en de prachtige landelijke omgeving die door de vele ramen zichtbaar is als basis, werd een voorstel gemaakt voor de verlichting van de ruimte, de  te gebruiken meubelen, verlichtingsarmaturen en raambekleding. Daarbij werd ook een ontwerp gemaakt voor een maatwerk kast voor de tv en een plan voor het schilderwerk van de wanden.

 

Na het opleveren van het plan had het stel zin om meubelen te gaan bekijken en proberen in de winkels. De 3D tekeningen zorgden er voor dat er alvast een helder beeld ontstond van het eindplaatje waar ze naartoe willen gaan werken. Ideaal als de één goed en de ander wat minder goed verbeeldingsvermogen heeft.

interieuradvies jaren 30 woning Terborg kleuradvies materiaaladvies

interieuradvies jaren 30 woning Terborg 3d tekeningen

interieuradvies jaren 30 woning Terborg meubel

interieuradvies jaren 30 woning Terborg maatwerk meubel ontwerp

Zie je het wel zitten om je te laten adviseren door Basichic of twijfel je nog een beetje? Laten we elkaar wat beter leren kennen om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis dus wat houdt je nog tegen?