Interieuradvies kantoor Doetinchem

Twee jonge ondernemers zijn bezig een pand te verbouwen van enorme showroom/winkel tot een kantoor/showroom met magazijn voor hun webshop in led verlichting. Voor hun nieuwe werkplek hebben ze een prettige ruimte voor ogen met een stoere, frisse stijl. Her en der hebben ze al items gevonden die ze heel graag in hun kantoor zouden willen gaan gebruiken. Maar hoe gaan ze de ruimte indelen en gebruiken? En past dat wat ze hebben gezien wel bij elkaar en de ideeën die ze over hun kantoorruimte hebben?

 

Na inventarisatie van alle wensen werd er een moodboard gemaakt waarmee de sfeer die Basichic voor ogen had werd gecommuniceerd. Raak. Dit werd het uitgangspunt voor het advies. Hierop volgden indelingsvoorstellen en een kleurenpalet die vervolgens werden uitgewerkt met plannen voor kleuren, materialen, meubelen, decoratieve verlichting en styling.

 

Het mooiste aan dit advies? De grote wens voor een vloer met een gietvloer-look die in eerste instantie niet haalbaar bleek, komt er dankzij het interieuradvies wél omdat er nog een andere manier was waar het stel geen weet van had. Deze vloer draagt enorm veel bij aan de interieurstijl die deze jonge ondernemers in hun kantoor willen brengen. Onderaan de streep zijn ze zelfs nog voordeliger uit dan de alternatieve vloer die ze hadden gekozen.

interieuradvies kantoor doetinchem - entree

interieuradvies-kantoor-doetinchem

interieuradvies kantoor doetinchem - detail barn door

interieuradvies kantoor doetinchem - garderobe

interieuradvies kantoor doetinchem - zitje entree

interieuradvies kantoor doetinchem - zitje entree

interieuradvies kantoor doetinchem - detail tafeltjes

interieuradvies kantoor doetinchem - werkplekinrichting

interieuradvies kantoor doetinchem - detail werkplekken

interieuradvies kantoor doetinchem - werkplek

interieuradvies kantoor doetinchem - werkplekken

interieuradvies kantoor doetinchem - werkplek, doorkijk hal

interieuradvies kantoor doetinchem - fotowand

interieuradvies kantoor doetinchem - lunchruimte

interieuradvies kantoor doetinchem - detail verlichting en groen

interieuradvies kantoor doetinchem - spreekruimte, detail kunstplanten

interieuradvies kantoor doetinchem - lunchruimte en spreekruimte

interieuradvies kantoor doetinchem - spreekruimte en lunchruimte

Zie je het wel zitten om je te laten adviseren door Basichic of twijfel je nog een beetje? Laten we elkaar wat beter leren kennen om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis dus wat houdt je nog tegen?