Interieuradvies nieuwbouw patiowoning Ronduit Utrecht

Een drukbezet stel twijfelt al een tijdje tussen blijven wonen in hun sfeervolle jaren 30 woning dichtbij het centrum van Utrecht of verhuizen naar een nieuwbouwwoning. Reden? Gehorigheid en ruimte. Met twee opgroeiende zoons heeft het gezin steeds vaker en meer behoefte aan een eigen plekje voor iedereen. Uiteindelijk hakken ze de knoop door en kopen ze een ruime nieuwbouwwoning in Utrecht die ruimte genoeg biedt, maar toch lastig in te delen blijkt.

 

De grootste angst van het stel is dat ze de charme van hun toch wel geliefde jaren 30 woning gaan missen. Die is niet naar hun nieuwbouwwoning mee te verhuizen, dus gaat Basichic op zoek naar een bij de nieuwbouwwoning én het gezin passende woonstijlen. De twee woonverdiepingen mogen beiden een eigen stijl krijgen, maar deze moeten wel op elkaar aansluiten zodat de overgang tussen de verdiepingen vloeiend is.

 

Door voorstellen te maken voor de mogelijke indeling van de 2 woonverdiepingen wordt het stel geholpen om te kiezen voor een geschikte keukenopstelling en voor de licht- en stroompunten die ze nog moesten doorgeven aan de installateur. Met het indelingsplan worden ook ideeën aangedragen voor een podiumtrap naar de patio en een soort van vestibule rondom het trappenhuis, om de grootste ergernis, gehorigheid, niet mee te laten verhuizen vanuit hun huidige woning.

 

Het totale plan helpt het stel nu om in de beperkte tijd die ze maar hebben, verdere keuzes te maken voor materialen, meubelen en verlichtingsarmaturen voor hun nieuwe woning. Ze kunnen nu heel gericht naar winkels toe om hier duidelijk aan te geven waarnaar ze op zoek zijn. Dit scheelt hen veel tijd!

interieuradvies nieuwbouw patiowoning Ronduit Utrecht materialen en kleuren

interieuradvies nieuwbouw patio woning Ronduit Utrecht kleurenplan

Zie je het wel zitten om je te laten adviseren door Basichic of twijfel je nog een beetje? Laten we elkaar wat beter leren kennen om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis dus wat houdt je nog tegen?