Interieuradvies nieuwbouw woning Doetinchem

Voor een man alleen die een jaar eerder zijn nieuwbouw woning in Doetinchem kreeg opgeleverd, mocht Basichic een interieuradvies maken voor zijn woonkamer met eethoek.

 

Zelf had hij al een prachtige basis gelegd voor zijn interieur. Hij had een strakke witte keuken laten plaatsen, een prachtige visgraat vloer laten leggen, één muur een bijzondere groene kleur gegeven en warme okergele gordijnen opgehangen. En dat was het… De meubelen in de woonkamer stonden er als tijdelijk, tot hij een keuze had gemaakt voor nieuwe. Maar dat lukt hem niet, dus schakelde hij de hulp in van Basichic.

 

Op basis van zijn wensen schetste Basichic een serie mogelijke indelingen voor zijn woonruimte. Hieruit werd vervolgens in overleg de indeling gekozen die, na het in de ruimte zelf te hebben bekeken, het meest aansprak. Vervolgens werd deze ingevuld met meubelen en verlichting en als extratje werd hij verrast met een idee voor een prachtige moswand en een wand met rattan vloerkleden, iets wat perfect aansluit op zijn liefde voor groen en natuurlijke materialen en zijn wens voor “iets aan de muur wat plaats biedt voor opprikken van foto’s”.

 

Tijdens de presentatie van het plan werden de ideeën achter de keuzes voor alle items uitgelegd en werd er samen een passende combinatie voor houten lamel en ladderband gekozen voor de nieuwe houten jaloezieën.

 

Na een aantal weken vertelde deze man dat hij nog steeds ontzettend enthousiast is over het plan. Hij was al volop bezig met het bekijken van de voorgestelde items en was al bezig de nieuwe houten jaloezieën te bestellen. Hij gaf aan nu echt een duidelijke richting te hebben die hem helpt om het interieur stapje voor stapje af te maken.

interieuradvies nieuwbouw woning Doetinchem 2

Zie je het wel zitten om je te laten adviseren door Basichic of twijfel je nog een beetje? Laten we elkaar wat beter leren kennen om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis dus wat houdt je nog tegen?