Interieuradvies vrijstaande nieuwbouwwoning Almere Poort

De aanstaande ouders van hun eerste kindje hebben een unieke woning gekocht: een vrijstaande nieuwbouwwoning met buitenruimte in de Randstad. Een droom die uit komt, want de man wil graag in deze regio blijven en de vrouw wil graag met het gevoel van ruimte wonen. De woningen in dit bijzondere project hebben ieder een binnenmaat van 6m x 6m. Geen gemakkelijke woning om in te delen want er moet ook nog rekening worden gehouden met de positie en maten van de ramen. Omdat ze de komende tijd hun aandacht op de veranderende gezinssituatie willen richten, besluiten ze hulp in te roepen van Basichic.

 

Bij het maken van de indeling voor de woning moest er rekening worden gehouden met de beperkte ruimte op de begane grond en de noodzaak voor voldoende opbergruimte. De begane grond waar zich de keuken bevind zal het meest gebruikt gaan worden, ook wanneer het aankomende gezin visite ontvangt. Om opbergen, relaxen, eten en spelen in de ruimte te passen werd gezocht naar meubeloplossingen die dit allemaal een plek bieden, maar de ruimte niet te opzichtig en “zwaar” vullen. Voor de 2e verdieping werd een plan gemaakt waarin relaxen, werken en kleden ieder een eigen plek krijgen.

 

Om een nog beter beeld te krijgen van het eindplaatje waar het stel naartoe gaat werken, vroegen ze Basichic om 3D impressies te maken. Hiermee kunnen ze nog beter keuzes maken voor het interieur van hun nieuwe woning. Met het complete interieurplan kunnen ze nu heel gericht gaan winkelen en andere voorbereidingen treffen om straks zo min mogelijk tijd te verliezen als de woning is opgeleverd. Zo kunnen ze meer tijd aan hun gezin besteden en zo snel mogelijk over naar hun nieuwe huis.

interieuradvies nieuwbouwwoning Almere Poort meubelplan lichtplan 3d tekeningen

interieuradvies nieuwbouwwoning Almere Poort kleuradvies materiaaladvies 3d tekeningen

interieuradvies nieuwbouwwoning Almere Poort kleuradvies materiaaladvies

interieuradvies nieuwbouwwoning Almere Poort

Zie je het wel zitten om je te laten adviseren door Basichic of twijfel je nog een beetje? Laten we elkaar wat beter leren kennen om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis dus wat houdt je nog tegen?