Interieuradvies nieuwbouwwoning Amersfoort Buyten

Voor een jong stel dat op het punt staat hun Amsterdamse appartement in te gaan ruilen voor een ruime twee-onder-een-kap woning in een nieuwbouwwijk in Amersfoort. Een flinke verandering! De stijl van hun nieuwe woning is totaal het tegenovergestelde van hun huidige woning, dit vraagt om een heel ander interieur als waarin ze de laatste jaren hebben geleefd. Daarnaast hebben ze op sommige punten een totaal tegenovergestelde wens. Tussen knus wegkruipen in een hoekje en lekker van zich af kunnen kijken door de grote ramen. Tussen klassiek en modern. Rust en het uitstallen van persoonlijke spullen. En zo nog meer.

 

Omdat het stel graag langere tijd in de woning wil blijven, altijd voor spullen kiezen waar ze langere tijd mee gaan doen, er veel keuzes gemaakt moeten worden die grote invloed hebben op de uitstraling van de woning, ze straks niet in een 13 in een dozijn nieuwbouwwoning willen wonen en omdat ze weinig tijd hebben en deze slim willen inzetten, gingen ze op zoek naar iemand die hen kon helpen met het maken van plannen voor een goede basis voor hun interieur. Aan Basichic om een interieurplan samen te stellen waarin beide zich prettig voelen en dat past bij de uitstraling van de woning en waarmee ze alvast een beeld krijgen van hoe het straks kan gaan worden en naar welke spullen ze daarvoor heel gericht op pad kunnen gaan.

 

Met een adviesmap met daarin een indelingsplan, kleurenplan, materialenplan en lichtplan in de tas als houvast kan dit stel nu zelfverzekerd keuzes maken voor alles wat nog komen gaat in hun nieuwbouwwoning in Amersfoort Buyten.

interieuradvies nieuwbouw woning Amersfoort inhoud adviesmap

interieuradvies nieuwbouw woning Amersfoort materialenplan

interieuradvies nieuwbouw woning Amersfoort inhoud adviesmap en materialen

interieuradvies nieuwbouw woning Amersfoort materialen en kleuren

Zie je het wel zitten om je te laten adviseren door Basichic of twijfel je nog een beetje? Laten we elkaar wat beter leren kennen om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis dus wat houdt je nog tegen?