Interieuradvies vrijstaande nieuwbouwwoning Doetinchem

Het bouwen van een huis is voor dit stel op middelbare leeftijd niet nieuw. De plek waar het nieuwe huis wordt gebouwd is ook niet nieuw, maar ligt letterlijk op steenworp afstand van hun huidige woning. Qua wensen en stijl liggen deze opdrachtgevers niet ver uit elkaar en knopen doorhakken is voor hen ook geen probleem. Waarom dan toch een interieuradvies? Omdat ze gaan bouwen volgens een voor Nederland totaal nieuw systeem waarop ze ook hun eigen woonstijl helemaal willen aanpassen. Na 100 plaatjes op Pinterest pinnen lukte het niet meer om de woonstijl te vertalen naar de eigen woning. De 100 plaatjes hielpen Basichic wel om richting te bepalen voor het interieur. Samen met de bijzondere wensen en plannen voor het materiaalgebruik in de woning.

 

Na uitgebreid de woonwensen en plannen te hebben doorgenomen werd één duidelijke sfeer gecreëerd van waaruit verder werd gewerkt. Er werd een kleurenpalet samengesteld en er werden verschillende opties voor de indeling van de leefruimte gemaakt. Hieruit kwam een heel andere indeling dan het stel al die tijd voor ogen had gehad. Leidend hierin waren de wens voor een bepaald uitzicht en de noodzaak van opbergruimte in de leefruimte wegens het straks moeten missen van een zolder en garage. De keuzes voor kleuren, materialen, meubelen en verlichting werden gebaseerd op al gemaakte keuzes en sterke wensen voor bepaalde items en uitgezocht bij een winkel waarin ze helemaal verliefd werden op het totale productaanbod.

 

Nog voor de start van de bouw hebben deze opdrachtgevers het interieurplan compleet. Zo kunnen ze tijdens de bouw al rekening houden met voorbereidingen voor het latere interieurwerk. En hebben ze tijd genoeg om zich voor te bereiden op het aanschaffen en plannen van het interieurwerk.

interieuradvies nieuwbouwwoning Doetinchem kleur en stijl

interieuradvies nieuwbouwwoning Doetinchem materialenplan

interieuradvies nieuwbouwwoning Doetinchem meubelplan

interieuradvies nieuwbouwwoning Doetinchem lichtplan

Zie je het wel zitten om je te laten adviseren door Basichic of twijfel je nog een beetje? Laten we elkaar wat beter leren kennen om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis dus wat houdt je nog tegen?