Interieuradvies woonboerderij Varsseveld

Een stel met beide een baan die veel aandacht vraagt en opgroeiende kinderen woont al zo’n 6 jaar in de tot in de puntjes karakteristiek uitgevoerde, nieuwgebouwde woonboerderij als ze Basichic vragen om te helpen met het maken van een plan om meer eenheid op de benedenverdieping te krijgen. De meubelen die ze gebruiken, verhuisden met hen mee vanuit hun vroegere, veel kleinere woning. Om de grote ruimte te vullen, schaften ze al eerder extra meubelen aan. Zonder een vooraf doordacht plan. Naast het gevoel van onrust, merken ze ook dat ze de ruimte niet optimaal gebruiken.

 

Omdat het stel flink van smaak verschilt van elkaar, moesten er tussen die twee smaken bruggen worden geslagen. Er werd gekeken naar hoe ieders smaak een passende plek kan krijgen in het interieur zonder dat het totaalbeeld een ratjetoe zou worden. Het plan werd uitgewerkt met een nieuwe indeling, verlichtingsplan, armaturenplan, meubelplan en verfkleurenplan. Hierin werd ook veel rekening gehouden met de wensen voor licht, zichtlijnen en ruimtelijkheid. En met de verschillende personen in het gezin en hoe ieder zijn eigen plekje nodig heeft op verschillende momenten van de dag.

 

Kort na oplevering van het plan heeft het stel de eerste stappen gezet tot de uitvoering van het plan door de voorgestelde meubelen te gaan bekijken en proberen. Met de complete adviesmap, hebben ze een duidelijk beeld waar ze naartoe gaan werken. Een eindplaatje waarin wensen van beide vertegenwoordigd zijn en waarin ze zich beiden rustig zullen gaan voelen.

interieuradvies woonboerderij Varsseveld meubelen

interieuradvies woonboerderij Varsseveld

interieuradvies woonboerderij Varsseveld lichtplan

Zie je het wel zitten om je te laten adviseren door Basichic of twijfel je nog een beetje? Laten we elkaar wat beter leren kennen om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis dus wat houdt je nog tegen?