Interieuradvies woonboerderij Westervoort

Na 5 jaar wonen in een karakteristieke, woonboerderij die tijdens een eerste verbouwing al flink opknapte, klopte het stel dat trotse eigenaar is en graag veel buiten is, met een gevoel van onrust aan bij Basichic. Ieder jaar als ze “weer naar binnen gaan” in de herfst, is het stel toch wat ontevreden over hun woning. En dat terwijl het op een prachtige plek staat en ruimte genoeg biedt aan alle wensen die ze hebben. Tijd om dat aan te pakken.

 

Eén van de redenen waardoor de onrust ontstaan is, is de indeling die in de praktijk minder praktisch blijkt als 5 jaar geleden bedacht. De keuken is een sta-in-de-weg geworden, een prettige entree mist en opbergruimte is er onvoldoende. Ook de afwerking van diverse onderdelen staat het stel inmiddels wat tegen.

 

Rekening houdend met de vaste en blijvende elementen, de ervaringen van de afgelopen jaren en de wensen van het stel, zijn er 3 mogelijke indelingen gemaakt. Daarnaast is er een kleuren- en materialenpalet samengesteld dat aansluit op de al eerder middels een moodboard voorgestelde nieuwe woonstijl. Met een boel nieuwe ideeën en inzichten kan het stel nu zelf aan de slag met het maken van een plan van aanpak om volgende winters wél met plezier binnen te zitten.

interieuradvies kleurenplan woonboerderij Westervoort

interieuradvies indelingsplan woonboerderij Westervoort

interieuradvies materialen woonboerderij Westervoort

Zie je het wel zitten om je te laten adviseren door Basichic of twijfel je nog een beetje? Laten we elkaar wat beter leren kennen om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis dus wat houdt je nog tegen?