Interieuradvies woonkamer en woonkeuken Winterswijk

Voor een dame op leeftijd die nog één keer de woonkamer en woonkeuken van het huis van haar en haar man wil vernieuwen, mocht Basichic een interieurplan samenstellen. Deze dame kreeg dit interieurplan cadeau van haar zoon, voor wie Basichic al eerder een interieurplan had samengesteld. Hij gaf aan dat zijn moeder, zo lang als ze in haar huidige huis woonde, niet tevreden was over haar interieur. “Het klopt niet!” is wat ze er over verteld. De indeling is vreemd, de meubelen niet goed, de kleuren verkeerd. Wat het precies is, daar kon ze haar vinger niet op leggen. Maar waar ze zeker van was is dat het anders moet.

 

Waar ze wel heel blij mee is in het huidige interieur, zijn alle dierbare familie stukken die ze door de jaren heen heeft verzameld. Die moeten dus zeker terugkomen in het interieur. En de plek van het huis, midden in het groen van de natuur. Voor Basichic werd dit dan ook de basis om vanuit te gaan bij het uitstippelen van een plan. Samen met alle andere informatie over hoe de ruimtes gebruikt worden en door wie. Deze dame is namelijk een echte familie-fan en kinderen en kleinkinderen komen dan ook graag en vaak over de vloer.

 

Het uiteindelijke interieurplan bevat een plattegrondtekening met indeling, voorstel voor meubelen, materialen en kleuren en een lichtplan. Hiermee kan de dame samen met haar man zelf aan de slag om het nieuwe interieur te realiseren. Een week later was er al gestart met de eerste kleine aanpassingen. Haar reactie: “Fijn om nu echt een richting te hebben het nieuwe interieur.”

Interieuradvies Winterswijk woonkamer en woonkeuken - kleurplan materialenplan

interieuradvies Winterswijk woonkamer en woonkeuken - lichtplan

Zie je het wel zitten om je te laten adviseren door Basichic of twijfel je nog een beetje? Laten we elkaar wat beter leren kennen om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis dus wat houdt je nog tegen?