Interieuradvies woonkamer met eethoek Dieren

Voor een gezin met 2 tiener dochters die hun woning gaan verbouwen mocht Basichic een interieuradvies leveren. Omdat iedereen inspraak had, begonnen we met een ronde moodboards maken zodat ieder kon laten zien wat zij en hij wilde.

 

Vanuit deze moodboards werd één sfeer gemaakt van waaruit verder werd gewerkt. Nadat de indeling en het kleurenschema met het hele gezin was afgestemd, werd er verder gezocht naar passende meubelen, materialen, verlichting en accessoires. Hierbij werd rekening gehouden met de wens voor het behouden van een aantal meubelen. Om deze allemaal te laten passen in de nieuwe situatie, werden er tips gegeven voor make-overs van enkele meubelen. Ook werd er een voorstel gedaan voor posities van stroompunten, de plaats en het soort tussendeur en ombouw van de radiator.

 

Dit gezin kan nu aan hun aannemer duidelijk maken wat de plannen zijn voor hun woonkamer met eethoek zodat hij de juiste voorbereidingen kan treffen voor het uiteindelijk realiseren van het nieuwe interieur. En ze kunnen vol zelfvertrouwen definitieve keuzes maken voor nieuwe materialen, meubelen en andere items. Een fijne start van een ingrijpende verbouwing.

interieuradvies verbouwing Dieren 5

interieuradvies verbouwing Dieren 2

interieuradvies verbouwing Dieren 3

Zie je het wel zitten om je te laten adviseren door Basichic of twijfel je nog een beetje? Laten we elkaar wat beter leren kennen om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis dus wat houdt je nog tegen?