Interieuradvies en meubelontwerp hal boerderij De Steeg

Wat was de vraag?
“Wij wonen inmiddels al bijna 30 jaar in deze monumentale boerderij. Toen we hier pas kwamen wonen is de hal helemaal opgeknapt en paste het interieur goed bij die tijd. Nu, zoveel jaar later, is het nodig toe aan vernieuwing. Er gebeurt heel veel in de hal: iedereen komt hier binnen (privé én zakelijk bezoek voor het boerenbedrijf), de was wordt hier gedaan, onze diepvries staat er, de katten huizen hier en ik berg hier spullen op voor mijn werk in de zorg. Hoe al deze functies tot een fris, overzichtelijk interieur die welkom voelt voor iedereen moeten worden gecombineerd weten we niet, daar kunnen we hulp bij gebruiken.”

 

Wat heeft Basichic gedaan?
+ indelingsadvies
+ kleuradvies
+ materiaaladvies
+ kastontwerp
+ idee voor afwerking “bloembak” achter de deur
+ calculatie kosten make-over
+ uitgebreide geschreven motivatie

 

Rekeninghoudend met:
+ verschillende vaste elementen die aanwezig zijn
+ praktische kanten onderhoud hal in boerderij
+ opbergruimte voor een opgeruimde indruk

 

Reactie van Gerdien:
“Onze hal had al lang een opknapbeurt nodig. Maar hoe gaan we dat doen? Dit was een vraag die voor ons erg moeilijk te beantwoorden was en daarom hebben we de hulp van Danielle ingeroepen. En daar hebben we geen spijt van gekregen. Het resultaat is fantastisch geworden. Maar voordat het zover was heeft Danielle een grote rol gespeeld. Een rol waarin zij zeer zorgvuldig te werk ging. Zij is gekomen om de situatie te  bekijken en onze wensen te inventariseren en daar is ze mee aan de slag gegaan. Ze is nog een keer terug geweest om te bespreken of ze op de goede weg was. Daarna kregen we het totale plaatje. Het was keurig uitgewerkt, met een complete bouwtekening voor de kasten, hier was de aannemer erg blij mee. De maten klopten namelijk precies. Ook een kleur en verf advies ontbrak niet. Eigenlijk ontbrak er niets, het was een zeer compleet advies. Maar er was ook voldoende ruimte om gaande weg onze eigen ideeën, die toch nog kwamen, er in te verwerken. Maar we weten zeker dat het zonder Danielle’s hulp niet zo mooi was geworden.”

 

Zie je het wel zitten om je te laten adviseren door Basichic of twijfel je nog een beetje? Laten we elkaar wat beter leren kennen om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis dus wat houdt je nog tegen?