Yay! Mijn nieuwe website is online!

Na maanden van hard werken, het opbouwen van een haat-liefde verhouding met WordPress, foto’s selecteren en bijsnijden, teksten schrijven, herschrijven en nog eens kritisch bekijken, mijn blog herinrichten en steeds meer wilde plannen die me kwamen storen bij de uitvoering van dit plan kan ik je vandaag met trots mijn nieuwe website laten zien! Én, ik heb een leuke winactie, lees snel verder!

Meer gericht op interieur
Dit voorjaar onstond bij mij de wens om weer wat meer interieuropdrachten te gaan doen. Ik kreeg een opdracht voor een advies van een woonkamer en een opdracht om de styling voor sfeerfoto’s van een kledingmerk te verzorgen. Mensen helpen met iets wat ik super leuk vind om te doen, daar werd ik heel blij van! Mijn website was al wat verouderd en mijn blog bood geen plek om mijn diensten en portfolio te presenteren, tijd voor iets nieuws dus.

Voor iedereen die iets met interieur heeft (of niet heeft 😉 )
Mijn nieuwe website is een plek geworden waar iedereen die iets met interieur heeft terecht kan: “doe-het-zelvers” die op zoek zijn naar interieur tips om zelf mee aan de slag te gaan, “interiorjunkies” die op zoek zijn naar inspiratie om hun interieurhonger mee te stillen, maar ook “mensen met 2 linker-interieur-handen” die op zoek zijn naar hulp bij het creëren van hun droom interieur. Echt een plek waar ik mijn passie voor interieur met iedereen kan delen.

De komende tijd…
zal ik hard werken om mijn blog aan te vullen met handige interieur tips, interieur inspiratie, mooie en bijzondere interieur producten en merken die ik spot en verhalen achter projecten die ik heb mogen uitvoeren.

Wat vind je er van?
Ik ben ontzettend benieuwd wat je van mijn nieuwe website vindt. Misschien heb je wel tips voor mij hoe ik iets kan verbeteren, of misschien wil je graag over een bepaald onderwerp meer informatie hebben? Laat het me dan vooral weten in een berichtje hieronder of via een mail. Zo kan ik mijn website verbeteren of kan ik een blogbericht wijden aan het onderwerp waar jij meer over wilt weten.

win een uur interieuradvies

Win!
Een nieuwe website is wel een feestje waard en bij een feestje hoort natuurlijk een traktatie. Ik trakteer 1 persoon op een uur gratis interieuradvies!

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Volg Basichic op Facebook, Instagram, Pinterest of Steller
2. Laat in een comment hieronder (of onder het bericht op één van de social media kanalen waarin deze win-actie wordt gedeeld) achter waarvoor jij een uur gratis interieuradvies zou kunnen gebruiken en waarom jij dit verdient. En als je het zelf niet nodig hebt, wie zou je het dan gunnen?

Wat kun je doen om nog meer kans te maken? 
1. Volg Basichic op ieder social media kanaal waar jij zelf ook actief bent: FacebookInstagram, Pinterest en/of Steller.
2. Vertel in een comment onder het bericht waarin deze win-actie wordt gedeeld waarvoor jij het uur zou gebruiken en waarom jij dit verdient of, als je het zelf niet nodig hebt, wie je het zou gunnen.

Doe je mee? Wie weet sta ik dan binnenkort bij jou op de stoep om je te helpen!

0 12226
Danielle

Danielle is interieurvormgever en eigenaar van Basichic. Ze maakt interieurplannen voor mensen die gaan verhuizen, verbouwen of nieuwbouwen en kijkt daarbij vooral naar wie haar opdrachtgevers zijn en hoe zij leven. Dat is de basis voor de ontwerpen die zij maakt en de adviezen die zij geeft. Op de blog van Basichic deelt Danielle tips en ideeën voor interieur waarmee je zelf aan de slag kunt, geeft ze interieur-bezoek-tips, deelt ze haar werk en een kijkje achter de schermen