Interieuradvies woonkamer Hengelo Gld.

Voor een stel op middelbare leeftijd die hun woonkamer gaan vernieuwen, mocht Basichic een interieuradvies leveren. De bewoners hadden vooral hulp nodig bij het maken van een goede indeling en het leggen van de juiste basis. Hun woonkamer heeft namelijk een grote erker en alle ramen en deuren zitten steeds in het midden van de wand. Daarnaast willen ze graag een pelletkachel in hun woonkamer. Dit en het feit dat ze hier al jaren wonen, maakt het indelen van de ruimte niet makkelijk.

 

Na het afstemmen van de juiste sfeer middels een digitaal moodboard, werd er gestart met het doornemen van verschillende schetsvoorstellen en een kleurenschema. In overleg werd vanuit de schetsen een passende plattegrondtekening gemaakt en daarnaast werden de meest aansprekende en bij de ruimte passende kleuren uit het kleurenschema geslecteerd. Deze twee samen werden gebruikt als uitgangspunt voor verdere keuzes.

 

Voor de nieuwe tegelvloer was het stel al wezen rondkijken en hun oog was gevallen op een grijze houtlook tegel. Om de rest van de materialen passend bij deze keuze te maken, werd de tegel opgezocht in de winkel. Deze bleek niet te passen bij de gemaakte keuzes voor het kleurenschema. De door de bewoners gekozen tegel en een het door Basichic gekozen alternatief werden beide meegenomen naar de woning van de klant om, tijdens het adviesgesprek, een goede keuze te kunnen maken. Een flinke miskoop en een “mwah-gevoel” over het nieuwe interieur bespaard!

 

Het uiteindelijke adviespakket bestond uit een kleurenplan, materialenplan, verlichtingsplan en indelingsplan. Hiermee kunnen de bewoners zelf aan de slag om een passende basis voor hun nieuwe woonkamer te realiseren. En kunnen ze zelfverzekerd op pad om zelf hun nieuwe meubelen en accessoires uit te zoeken.

Zie je het wel zitten om je te laten adviseren door Basichic of twijfel je nog een beetje? Laten we elkaar wat beter leren kennen om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis dus wat houdt je nog tegen?