Contact

Heb je vragen, wil je samenwerken of gewoon een berichtje achterlaten? Kom maar door! Je kunt een mailtje sturen naar hallo@warmwitinterieurontwerp.nl. Je ontvangt doorgaans binnen 2 werkdagen een reactie. Wil je een (Google Meet) kennismaking inplannen, dan kun je hier zelf een datum en tijdstip prikken in mijn agenda.

Telefonische bereikbaarheid
Bellen mag ook, maar komt niet altijd handig uit. Neem ik niet op? Stuur me dan even een berichtje met wat tijdstippen waarop je bereikbaar bent zodat ik je op een passend moment terug kan terugbellen.

Werkdagen
Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Gaan wij samenwerken aan een interieurproject, dan behoort het inplannen van de afspraken in het weekend tot de mogelijkheden. Heb je interesse hierin, vraag dan naar de mogelijkheden voor afspreken in het weekend tijdens de eerste kennismaking.

Contactgegevens
Ruurloseweg 9
7255DE Hengelo Gld.
(alleen op afspraak)


hallo@warmwitinterieurontwerp.nl
+31 6 308 437 48
(acquisitie wordt niet op prijs gesteld)

Werkgebied
Vanuit de mooie Achterhoek werk voor opdrachtgevers in heel Nederland. Bij nieuwbouwprojecten is het mogelijk om de afspraken online te laten plaatsvinden. Bij verbouwingen is een bezoek aan de woning in de meeste situaties wel noodzakelijk. Houd er daarbij rekening mee dat er reiskosten in rekening worden gebracht.