Indelingsontwerp nieuwbouwwoning Apeldoorn

Waar begin je als je een kavel hebt gekocht en je eigen huis mag gaan bouwen? Nadat de ouders van dit jonge gezin hun hersenen hadden gekraakt over vierkante meters, een bekende van het stel al een eerste schets gemaakt voor de plattegrondindeling van de eerste en tweede verdieping waar ze niet bepaald warm voor liepen, bedachten ze dat het misschien eerst slim zou zijn om over het eindresultaat na te denken. Klanten naar mijn hart!

 

Na een uitgebreide eerste kennismaking waarin we hun leven als gezin, hun ergernissen en hun woonwensen bespraken mocht Basichic aan de slag om binnen het beschikbare bouwvlak een plattegrondindeling te maken. De belangrijkste aandachtspunten en wensen waren lichtinval, ruimte voor zoete inval, van de keuken afsluitbare speelruimte voor de kids die tegelijk wel zichtbaar is vanuit de keuken en “gekkige hoekjes die sfeer brengen en ook praktisch zijn”.

 

Na de eerste schetssessie was het meteen raak. De voorgestelde indeling was er één naar het hart van deze ouders. Kleine aanpassing: de gehele woning mag nog een meter breder worden over de gehele lengte voor net wat meer leefruimte in de woonkamer en ook in de keuken. Nu is het aan de architect om op basis van deze indeling een echte woning te gaan ontwerpen.

interieuradvies indelingsontwerp nieuwbouwwoning Apeldoorn

Zie je het wel zitten om je te laten adviseren door Basichic of twijfel je nog een beetje? Laten we elkaar wat beter leren kennen om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis dus wat houdt je nog tegen?