Interieuradvies vrijstaande nieuwbouwwoning Zwolle

Op een prachtige plek aan de rand van Zwolle, vlakbij de IJssel, vond dit gezin een prachtige plek om een nieuw huis te bouwen. Een fijn familiehuis waarin ze tot rust kunnen komen. Neutraal-tijdloos-modern, stoer-landelijke invloeden en warmte waren de wensen wat betreft woonstijl. Het communiceren van de sfeer was een flinke hobbel en uiteindelijk is het met een “3D moodboard” gelukt. Deze diende als uitgangspunt voor het uitwerken van een kleurenplan, materialenplan, meubelplan en lichtplan.

 

In het samenstellen van het interieurplan is rekening gehouden met de al gemaakte keuzes voor vloer, ruimtelijke indeling, keuken en kozijnen. Daarnaast zijn er ook een heel aantal items verwerkt in het plan die hoog op het must-have lijstje stonden van de opdrachtgever. Door verschillende materiaalopties te laten zien tijdens de presentatie kreeg het gezin een duidelijk beeld van hoe het eindresultaat zou kunnen worden. Hiermee konden ze vervolgens zelf heel zelfverzekerd en doelgericht gaan shoppen. Na een week waren de eerste spullen al besteld!

interieuradvies Zwolle nieuwbouwwoning materialenplan 3

interieuradvies Zwolle nieuwbouwwoning materialenplan 1

moodboard interieuradvies Zwolle nieuwbouwwoning

Zie je het wel zitten om je te laten adviseren door Basichic of twijfel je nog een beetje? Laten we elkaar wat beter leren kennen om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis dus wat houdt je nog tegen?