Interieuradvies aan huis // € 445,-

Een compleet interieurontwerp is niet altijd nodig. Bijvoorbeeld, als je tegen het einde van een flinke verbouwing zit waarvoor je zelf alle plannen hebt gemaakt en even helemaal vastloopt. Of als je daarbij klaar bent met het bedenken van wéér iets nieuws of het maken van nóg een keuze. Of als je dat einde van die verbouwing al lang bent gepasseerd en na 2 jaar nog steeds met dat kale peertje aan het plafond leeft. Overkomt iedereen. Ken je dat verhaal van die loodgieter bij wie het altijd lekt? Juist…

Misschien kan of wil je wel helemaal niet verbouwen en wil je met kleine ingrepen je interieur een opfrisser geven. Bijvoorbeeld door het schilderwerk aan te pakken, een behangetje toe te voegen, het vloerkleed te vervangen, de meubelen in een net wat andere opstelling te plaatsen of een nieuw meubelstuk toe te voegen. Klein detail: je ziet zelf alleen niet hoe het ook anders kan dan hoe het nu is.

Heb je voor je nieuwbouwhuis zelf al een heel plan hebt gemaakt wat betreft indeling, keukenopstelling, lichtpunten, etc., maar dat je graag je plan en wil je dat bespreken met een onafhankelijke ruimtepuzzelaar en lichtontwerper? Daarvoor past dit type interieuradvies ook, ook al staat dat huis er nog niet 😉 We plannen de afspraak dan gewoon op een andere locatie in.

Wat je situatie of interieurvraag ook is, een interieuradvies aan huis levert altijd verassende uitkomsten op. Zowel voor mijn opdrachtgevers als voor mij. Nieuwe inzichten en ideeën, een andere kijk op dat waar je al jaren op bent uitgekeken, frisse energie om door te gaan. In 2 uur tijd kan er veel gebeuren!

>> Ik zoek juist iemand die voor mijn nieuwbouwwoning een indeling en lichtplan kan maken…

>> Ik heb toch wat meer nodig dan een interieuradvies aan huis…

Dit kun je verwachten

Voorafgaand aan onze afspraak ontvang ik graag alvast wat informatie zoals (indien aanwezig) een plattegrond en (indien mogelijk) foto’s van de betreffende ruimte(s). Heb je zelf al een Pinterest board, moodboard/sfeercollage of een verzameling inspiratiebeelden, dan mag je deze ook alvast met me delen. Met de door jou aangeleverde informatie tref ik alvast de voorbereidingen.

Daarna kom ik bij je aan huis en behandelen we je woonvragen. Deze kunnen gaan over indeling, verlichting, (verf)kleuren, materialen, meubelen, bedenk het maar! Doorgaans is de duur van een interieuradvies aan huis 2 uur. Tijdens het advies aan huis maak ik aantekeningen van de plannen die we samen maken.

Na het bezoek aan huis werk ik de plannen uit in een compact adviesrapport. Deze stuur ik je digitaal toe en ontvang je meestal binnen 1 werkdag. Heb ik je bepaalde kleuren of materialen geadviseerd? Dan stuur ik je, indien mogelijk, de stalen toe voor persoonlijk gebruik.

Vlogen we door de tijd en heb je behoefte aan meer advies? In overleg kunnen we eventueel de afspraak verlengen of besteed ik op kantoor nog extra tijd. Denk bij dat laatste aan het uitwerken van een maatwerk ontwerp bijvoorbeeld. Uiteraard ontvang je vooraf een tijdsinschatting en start ik pas na jouw akkoord.

Goed om te weten

De genoemde prijs (incl. BTW) voor het interieuradvies aan huis is op basis van voorbereidingstijd, 2 uur interieuradvies aan huis en het uitwerken van een compact adviesrapport.

Voorafgaand aan onze samenwerking ontvang je altijd een persoonlijke offerte/opdrachtbevestiging waarin precies staat hoe we te werk gaan en welke meerprijs je eventueel kunt verwachten voor reiskosten of uitgebreider plan.