© All rights reserved. 

sissyboy arnhem

Leuke winkels Arnhem voor de interieur liefhebber

Afgelopen weekend nam ik deel aan een instagram meeting in Arnhem die werd georganiseerd door Ilse van Elleswijk en Laura Hindriks. Doel van zo’n meeting is om elkaar beter te leren kennen en de leukste plekken van de stad te ontdekken. Voor mij bijna een “thuiswedstrijd” maar daarom zeker niet minder leuk. Omdat iedereen dezelfde interesses deelt is het ontzettend leuk om nieuwe mensen (en ig-accounts) te leren kennen, personen in het echt te ontmoeten die je al langere tijd volgt, ervaringen te delen en elkaar te helpen waar dat kan.

Ik merk dat ik aan zulke evenementjes altijd een flinke dosis positieve energie overhoudt die ik dan op mijn beurt wil delen met andere mensen. En ik krijg dan ook heel veel zin om ideeën die op de plank liggen te wachten, uit te gaan werken. Maar aagh, te weinig tijd! Zeker met onze bruiloft in het vooruitzicht waar ik nog veel voor moet doen. Om dan toch maar een mooie middenweg te vinden deel ik met jullie de 3 fijnste adresjes in Arnhem die je misschien snel mis zult lopen als je de weg niet weet.

Loft
Als je iets van de gebaande winkelpaden afwijkt loop je al snel Loft voorbij. Ietwat verborgen omdat het pand wat verder van de straat af ligt vind je de winkel in een voormalig schoolgebouw. Wil je niet dat het geld je portemonnee uit vliegt, sla deze winkel dan over want het maakt je hebberig! Kun je dit wel “handelen”, loop dan vooral binnen in deze winkel vol leuke woon- en mode accessoires en kleding.

loft arnhem

loft arnhem

Meijer en Floor
Voor interieurliefhebbers is dit de hemel op aarde aan de Koningsstraat. De mooiste merken staan hier uitgestald in de prachtige moderne winkel die heerlijk licht en ruim is. Heb je minder gevoel voor interieur, ook dan is dit een plek om niet over te slaan. Je kunt er namelijk ook terecht voor interieuradvies. Zo wordt de kans op een miskoop kleiner en de kans op een fijn interieur groter. Van Meijer en Floor heb ik helaas geen foto’s kunnen maken, maar komt dat zien, je zult zeker niet teleurgesteld zijn 😉

Yaya
Een snoepje om te zien het winkelinterieur van Yaya aan de Koningsstraat: strakke wanden en vloeren gecombineerd met stoere rekken, stevige balkenconstructies en dan die vloer! De authentieke items maken het helemaal af. De interieurinspiratie ligt hier voor het oprapen. Wat je niet hoeft op te rapen omdat het mooi hangt, staat en ligt uitgestald in/aan/op de mooie presentatie meubelen is de collectie kleding, mode- en interieuraccessoires. Zeker een bezoekje waard en let dan vooral ook op de mooie oplossing van de lange blinde muur die de ruimte veel groter doet lijken dan hij eigenlijk is.

yaya arnhem

yaya arnhem

Zo, mijn honger om leuke dingen met andere mensen te delen is weer gestild. Heb jij nog leuke tips voor fijne winkels in Arnhem, deel ze dan hieronder.

Comment (1):

 • Dag danielle,

  Ik heb eigelijk een gekke vraag. Ik ben zelf verpleegkundige maar zou graag een carriere swits willen maken naar interieurstylist/interieuradviseur/binnenhuisachitect daar ben ik nog een beetje zoekende in. Ik vraag mij af welkeopleiding voor interieurstylist beste kunt doen. Ik zoek eigelijk avondopleiding omdat ik wel afhankelijk ben voor partime inkomen.
  Welke opleiding heb jij gevolgd?

  Vriedlijke groet,

  Carolienkoopman
  koopmancarolien1980@gmail.com

Leave a comment:

Top