Intrieuradvies & Interieurontwerp

Als je op dit moment aan de vooravond staat van een flink woonproject als een verhuizing, verbouwing of het (laten) bouwen van een nieuwbouwwoning dan zal je dit vast herkennen: Je hoofd loopt over van ideeën, de mogelijkheden en het aanbod lijken bijna eindeloos, de tijd om beslissingen te nemen tikt af en de druk die je voelt om de beste keuzes te maken neemt steeds verder toe. Iedereen die je om hulp vraagt geeft graag z’n mening en voor iedere mening is ook wel wat te zeggen. Ondertussen groeit bij jou de vraag: ‘Wat past er eigenlijk bij mij/ons!?’

Het is ook één grote puzzel is, zo’n interieurproject. Leefgewoonten, wensen, ergernissen, ruimtelijke eigenschappen als verhoudingen en lichtinval, alle keuzes in een interieur moeten op die verschillende punten worden afgestemd én op elkaar. En dan zijn er ook nog zaken waar je nu nog niet eens aan hebt gedacht, maar die wel belangrijk zijn om mee te nemen in het maken van een plan voor je interieur. Weet je wie er wel warm loopt voor dit soort puzzels? Moi!

Als interieurontwerper help ik je door vragen, luisteren, filteren en vertalen aan een passend ontwerp voor jouw interieur. Een basis interieuradvies dat jou voldoende houvast geeft om deze vervolgens zelf (of met behulp van andere vakspecialisten) met details in te vullen. Of een compleet interieurontwerp waarbij ik zelfs de meubelen, materialen en verfkleuren in overleg met jou uitkies. En misschien wel een prachtig maatwerk meubelontwerp of keukenontwerp aan mag toevoegen. Verderop op deze pagina vind je een soort ingrediëntenlijst aan onderdelen waarbij ik je kan helpen. Aan jou de keuze!

Onze samenwerking start met een allereerste kennismaking. Daarin maken we niet alleen kennis met elkaar, maar zoeken we ook naar de manier waarop jij met jouw interieurproject het best geholpen gaat zijn. Is dat met een compleet interieurontwerp? Of kan dat misschien ook met een interieuradvies aan huis/ brainstormsessie? Klikt het tussen ons? Dan maak ik na onze kennismaking een persoonlijke offerte, zodat je precies weet wat je kan verwachten. Zowel op gebied van kosten, als in welk tijdsbestek we welke stappen in het proces kunnen doorlopen. Klikt het niet? Wellicht kan ik je dan doorverwijzen. Ik help graag!

Je bent vast nieuwsgierig naar wat de kosten van een compleet interieurontwerp zijn. Ieder project is zo verschillend dat een vaste prijs niet te geven is. Hieronder vind je wel 3 prijzen van veelvoorkomende interieuradviezen. Misschien beantwoord dit (een deel van) je vraag. Plan vooral een kennismaking in. Ik ben benieuwd naar jouw interieuravontuur en help je graag te zoeken naar mogelijkheden voor advies/ontwerp binnen budget.

Interieuradvies aan huis // € 445,-

Heb je wat “losse eindjes” in je interieur(plan)? Dan heb je geen compleet interieurontwerp met alle toeters en bellen nodig. Een advies aan huis/brainstormsessie zou dan passend kunnen zijn…

Interieuradvies nieuwbouw // € 1145,-

Hallo keuzestress én tijdsdruk! Laten we samen een sprintje trekken en werken aan een toffe indeling en passend lichtplan zodat het maken van keuzes leuker en makkelijker wordt…

Kleuradvies – Interieur // v.a. € 96,80

Met een koffer vol kleurstalen kom ik bij je aan huis en maken we samen een kleurenplan. Ik laat je zien wat wel en wat niet werkt zodat je vol zelfvertrouwen de schilderklus gaat of laat klaren…

Inhoud COMPLEET interieurontwerp

Ik kan je bij verschillende onderdelen van een interieurplan helpen, zie de opsomming hieronder als een soort ingrediëntenlijstje.

  • Indelingsontwerp ruimtelijk (wanden, doorgangen, gevelopeningen, uit/aanbouw)
  • Indelingsontwerp meubel (meubels, keuken, sanitair)
  • Maatwerk ontwerpen (keuken, ensuite, kasten, andere meubels)
  • 3D visualisaties van interieurontwerp en maatwerk ontwerp
  • Lichtplan, schakelplan, wandcontactdozenplan, armaturenplan
  • Verfkleurenplan (eventueel incl. levering juiste hoeveelheid verf op locatie)
  • Materialenplan (behang, vloeren, raambekleding, tegels etc.)
  • Plan voor meubelen & accessoires
  • Begeleiding bij inkoop, inschakelen vakmensen

Wat de ingrediënten voor jouw interieurontwerp worden, hangt af van wat je wilt maken en wat jij zelf al in huis hebt (gehaald). In een kennismaking kijken we welk recept jouw interieurproject nodig heeft en waar welke ingrediënten vandaan moeten komen.

Goed om te weten

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele reiskosten. Voorafgaand aan onze samenwerking ontvang je altijd een persoonlijke offerte/opdrachbevestiging waarin precies staat hoe we te werk gaan en welke meerprijs je eventueel kunt verwachten voor een grotere ruimte/woning, reiskosten of uitgebreider plan. In overleg kunnen afspraken ook via Google Meet plaatsvinden.

>> Dit is nog niet helemaal wat ik zoek, kan ik je een vraag stellen?

>> Vertel me eerst nog wat meer over hoe je in die interieurwereld terecht bent gekomen…